kkk
Nou venit
Răspunsuri: 9
|
|
GTT Drift Series a 5-a etapa a CND acum 1 an, 5 luni
|
|
|
GTT Drift Series a 5-a etapa a Campionatului National de Drift
Am pus eu aici pt ca vad ca nu se inghesuie nimeni..am luat de pe GTT
Puneti si voi amanunte, au inceput inscrierile?
unde se tine exact?
este sigur? ( sa nu o dati si voi in anulari ca aia de pe 4flegme )
ce o sa fie in Poiana mai exact?
cine vine?
cum va fi organizat si arbitrat?
etc..
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
Administratorul a interzis oaspeților să publice.
|
|
|
|
Re:GTT Drift Series a 5-a etapa a CND acum 1 an, 5 luni
|
|
Stai calm ca nu o sa inghesuie nimeni aici, ai ceva detalii pe site la GTT daca nu le-ai vazut 
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.
|
|
|
|
kkk
Nou venit
|
|
Re:GTT Drift Series a 5-a etapa a CND acum 1 an, 5 luni
|
|
|
pai de acolo am luat eu ce am postat aici, dar e prezentat in mare fara detaliile de care pomenesc aici.
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
quadro
Nou venit
Răspunsuri: 1
|
|
Re:GTT Drift Series a 5-a etapa a CND acum 1 an, 4 luni
|
|
|
POST STERS.
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
Ultima editare: 22/09/2010 20:40 de NRG.
Motiv: Dezinformare, atac la persoana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prin "7 masini" vrei sa zici ca doar atatea au participat? 
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.
|
|
|
|
kkk
Nou venit
|
|
|
|
|
Au fost si minusuri, e adevarat, dar in general a fost un show foarte reusit.
Au fost 20 de masini printre care Hai, Kns, Dobre, Traian, Calin (locul 4 in clasamentul general al campionatului european), adica cei mai buni drifteri din Romania, + Onofrei, Ciuli, Razvan LKN, Anthony Ply FR(locul 6 in clasamentul general al campionatului european).
Un show frumos pe o vreme frumoasa, intr-o locatie superba.
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
Ultima editare: 22/09/2010 20:42 de NRG.
Motiv: Este un forum oficial, va rog fara injurii si atac la persoana !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frumos, am vazut pozele si niste filme... FELICIARI!!! Papagalul ala de mai sus chiar m-a speriat  nu mai e nevoie de nici o remarca la adresa lui...Mersi kkk de lamuriri 
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadro - Ai fost avertizat. La urmatoarul atac aiurea ai zburat de pe forum.
Ai face bine sa te duci la cateva asociatii pentru drepturile omului sa depui plangere ca nu te-am lasat sa intrii intr-o parcare care la momentul respectiv era inchiriata de FRD.
Nu s-a spus nimic in reclame despre taxa de 15 lei de intrare, dar nici de faptul ca poti sa stai la terasa sa te uiti la concurs, in timp ce bei o bere sau mananci ceva. Poate esti fan 4Tuning si iti place mai mult sa sprijini gardurile in parcarea de la Romexpo, la o temperatura de peste 40* C.
Alea 7 masini o fost mai mult de 14. Ca una nu a intrat in concurs din motive tehnice, ca alte 2 s-au stricat inainte de finala, astea sunt alte detalii. Si au fost mai mult decat 500 de persoane inauntru.
Cat despre oamenii care stateau in padure nu cred ca avea nimeni treaba cu ei daca stateau cumintei in padure si nu sareau gardul.
Cum zicea kkk au fost plusuri, au fost si minusuri. Important e ca pilotii s-au simtit bine, arbitrajul echipei King Of Europe a fost unul de exceptie.
Suntem totusi brasoveni, nu ne putem inca ridica la nivelul evenimentelor care se organizau inainte de "criza" in Bucuresti. Important e ca avem feedback pozitiv din partea King of Europe, care se pare ca vor fi alaturi de noi si la urmatoarele evenimente organizate de FRD.
Ar trebui sa va obisnuiti sa platiti la astfel de evenimente, asa cum platesti la un meci de fotbal 20-30 de lei in tribuna a N-a la 200m de teren, unde probabil iti sparge vreunul seminte in cap, asa sa platesti si la evenimentele auto unde stai frumos la umbra pe bancuta, la 5 metrii de pista, de-ti arunca bucati de cauciuc intre mici.
Am facut in martie la Macromall si vom mai face evenimente cu intrare libera, pe cheltuiala clubului, dar ala era DEMO. Aici vorbim de cu totul altceva, vorbim de o competitie nationala, cu arbitrii, cu premii, etc.
E deabia primul an in care se organizeaza Campionatul National de Drift al Romaniei (marca inregistrata Gabi Onofrei - ca sa nu mai avem discutii), situatia financiara e cum e in Romania si sponsorii nu se inghesuie inca la astfel de evenimente.
Din punctul meu de vedere evenimetul a fost un succes.
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A fost un eveniment reusit! Felicitari pentru organizare si ma bucur ca s-a ajuns cu asemenea eveniment si la Brasov! Sper ca se vor mai organiza si alte etape in orasul nostru!
Iata si un filmulet cu o mica parte din concursul de duminica!
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reţinut
|
|
|
|
|
|
|
|